Motorola Moto E6i Duyuruldu

Motorola Moto E6i

Motorola yeni akıllı telefonu Moto E6i modelini duyurdu.

Motorola Moto E6i Özellikleri

Motorola firması giriş segment özelliklerine rağmen uygun fiyatı ile oldukça dikkat çeken yeni cihazı Motorola Moto E6i‘ye resmiyet kazandırdı. Akıllı telefon günlük ihtiyaçlarını karşılayacak bir cihaz arayanlara hitap ediyor.

Lenovo firmasının çatısı altında faaliyetlerine devam eden ABD’li telekomünikasyon şirketi Motorola, en yeni uygun fiyatlı akıllı telefonunu sessiz sedasız piyasaya sürdü. Oldukça mütevazı teknik özelliklere sahip olan cihaz Android Go işletim sistemi ile performans konusunda soru işaretlerine yer vermiyor.

Unisoc firmasının geliştirdiği Tiger SC9863A işlemcisinden gücünü alan akıllı telefonda 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı mevcut. Cihazın dahili depolama alanını microSD kart ile artırmak mümkün.

6,1 inç büyüklüğünde HD Plus çözünürlükte bir ekrana sahip olan akıllı telefon, damla çentikli bir tasarıma ve segmentine göre normal karşılanabilecek kalınlıkta ekran çerçevelerine sahip. Arka kısımda 13 MP çözünürlükte bir ana kameraya ve 2 MP çözünürlükte bir derinlik algılama sensörüne sahip olan cihazın damla çentiğinde ise 5 MP’lik bir ön kamerası konumlandırılmış.

Android 10 Go Edition işletim sistemi ile kutudan çıkan akıllı telefon, standart Google uygulamalarının da Go versiyonlarını bünyesinde barındırıyor. Çift sim kart, VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n ve Bluetooth 4.2 bağlantıları destekleyen cihazda, 10W şarj hızına sahip 3.000 mAh kapasiteli bir batarya bulunuyor.

Motorola Moto E6i Teknik Özellikleri

İşlemci: Unisoc Tiger SC9863A

RAM: 2 GB

Dahili Depolama: 32 GB

Arka Kameralar: 13 MP + 2 MP

Ön Kamera: 5 MP

Ekran: 6,1 inç HD+

Batarya: 3.000 mAh, 10W

İşletim Sistemi: Android 10 Go

Motorola Moto E6i Fiyatı

Akıllı telefon 205 dolar fiyat etiketi ile Brezilya pazarında satışa çıktı. Cihazın başka hangi ülkelerde satışa çıkacağı şimdilik belli değil.