Realme C30s Duyuruldu

Realme C30s

Realme yeni akıllı telefonu C30s modelini resmi olarak duyurdu.

Realme C30s Teknik Özellikleri

Yenilikçi cihazları ile dikkat çeken Çin‘li akıllı telefon üreticisi Realme firması şimdi de uygun fiyatlı modeli Realme C30s‘e resmiyet kazandırdı.

Uygun fiyatlı cihazları ile kullanıcıların karşısına çıkan Realme 100 dolardan daha ucuz fiyat etiketine sahip yeni akıllı telefonunu tanıttı. Unisoc‘un ürettiği işlemci ile karşımıza çıkan model fiyat / performans konusunda oldukça iddialı diyebiliriz.

Akıllı telefon Unisoc SC9863A işlemcisinden gücünü alıyor. 8 çekirdekli bu işlemcide 4 adet 1.6 GHz ARM Cortex-A55 ve 1.2 GHz ARM Cortex-A55 çekirdek bulunuyor. Grafik işlemci tarafında ise 550 MHz saat hızında çalışan PowerVR GE8322 konumlandırılmış.

6.5 inç HD Plus ekran ile karşımıza çıkan akıllı telefon ekran tarafında beklentileri karşılıyor. Firma ekran için IPS LCD panel tercih etmiş.

Cihazda LPDDR4X RAM ve eMMC 5.1 dahili depolama teknolojisileri ile donatılmış. Akıllı telefonda 2 GB RAM / 32 GB dahili depolama ve 4 GB RAM / 64 GB dahili depolama alanı alternatiflerini sunuyor.

Uygun fiyatlı olmasından dolayı cihazın arka kısmında 1 adet kamera mevcut. Akıllı telefonun arka kısmında 8 megapiksel ana kamera sunuluyor. Cihazın ön tarafında ise 8 megapiksel selfie kamerası var.

Akıllı telefonda 10W hızlı şarj teknolojisine sahip olan 5.000 mAh kapasiteli bir batarya yer alıyor. Cihaz Android 12 işletim sistemi ve realme UI Go Edition kullanıcı arayüzü ile kutudan çıkıyor.

Realme C30s Fiyatı

Akıllı telefonun 2 GB RAM / 32 GB dahili depolama alanına sahip olan versiyonu 94 dolar ve 4 GB RAM / 64 GB dahili depolama alanına sahip olan versiyonu ise 113 dolar. Cihazın Türkiye‘de satışa çıkıp çıkmayacağı şimdilik belli değil.