EA Sports FC Mobile 24 Yayınlandı

EA Sports FC Mobile 24

Yıllardır FIFA adıyla bilinen popüler oyun EA Sports FC Mobile 24 ismiyle resmi olarak yayınlandı.

EA Sports FC Mobile 24

FIFA ile EA Sports arasındaki 30 yıl süren ortaklığın bitmesiyle EA Sports FC 24 ismiyle yayınlanmaya başladı. EA Sports FC 24 (EA FC 24) 29 Eylül’de çıkmıştı. Mobil oyun tarafında ise bugün sahne aldı.

Google Play’den ve App Store’dan İndirilebiliyor

Oyuna ilk bakış bir süre önce yayınlanan video içerikle yapılmıştı. Daha önce paylaşılan bilgilere göre futbol oyununda 500’den fazla takım, 25’ten fazla lig ve 18.000’den fazla oyuncu var. Ayrıca Trendyol Süper Lig‘de yer alıyor.

Oyunda bazı değişiklikler yapılmış. İlk olarak maç giriş sahneleri, yeni kamera açısı, iyileştirilmiş gol sevinçleri, dinamik oyun hızı ve kontrol kısmındaki değişiklikler oyuncuları bekliyor. Ayrıca FC Mobile’ın kapak yıldızının İspanyol devi Real Madrid’in başarılı futbolcusu Vinícius Júnior olduğunu da belirtelim.

EA Sports FC Mobile 24 (EA FC 24) Nasıl İndirilir?

İlk olarak oyunun Google Play‘den ve App Store‘dan ücretsiz olarak indirebileceğini belirtelim. Ayrıca uygulama içi satın alma da sunuluyor. Bir önceki yıla ait oyunu bulunanlar ücretsiz güncelleme yaparak oyuna ulaşabilirler.

Oyunun 528 MB’lık boyutta yer kapladığının altını çizelim. Ayrıca Apple cihaz kullananlar için bazı kriterler var. iPhone‘larda iOS 12.2 veya üzeri, iPad‘lerde iPadOS 12.2 veya üzeri bir versiyon kullanmak gerekmektedir.

EA Sports FC Mobile 24 (EA FC 24) Tanıtım Videosu

EA Sports FC Mobile 24 (EA FC 24) resmi tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.