Steam’deki En Zor Oyunlar

Steam'deki En Zor Oyunlar

Steam kullanıcılarının yaptığı yorumlar dikkate alınrak hazırlanan en zor ounların listesini sizler için derledik.

Steam’deki En Zor Oyunlar

Steam platformu binlerce oyunluk dev kütüphanesi ile hemen her oyuncuya hitap ediyor. Yeni bir araştırma dijital mağazadaki en zor oyunları listeledi. Buna göre aksiyondan stratejiye kadar birçok oyunun listeye girdiğini söyleyebiliriz.

Yapılan son araştırma oyuncu incelemelerine göre Steam’deki en zor oyunları ortaya çıkarmış oldu. Steam’de en çok incelenen 500 oyunun en çok beğenilen incelemeleri dikkate alındı. Hangi oyunların en zor olduğunu belirlemek için zor, zorlu ve sinir bozucu gibi kelimeleri incelediler.

En Zor Oyunlar (Steam)

Verilere göre strateji oyunu They Are Billions Steam platformundaki en zor oyun olarak 1. sıraya yerleşti. Oyunun en çok beğenilen yorumlarının %38’i zorluğu hakkında yorum yaptı. Bazı kullanıcılar ise dengeleme sorunlarını eleştirirken bağımlılık oluşturduğu ve detaylara dikkat edilmesi gerektiği ifade edildi.

2. sırada ise Orta Çağ temalı RPG yapımı Kingdom Come: Deliverance konumlanıyor. İncelemelerin %36’sı oyunun zor olduğuna dikkat çekti. 5 incelemeden 4’ü ise oyunun gerçekçiliğini ve sürükleyici dünyasını beğendi.

Steam’deki En Zor Oyunların Listesi

Oyun Adı Zorluk Seviyesi (Yüzde Olarak)
They Are Billions % 38.9
Kingdom Come: Deliverance % 36.2
Cuphead % 35.4
Darkest Dungeon % 33.7
Blasphemous % 32.8
Ori and the Blind Forest % 32.4
Ghostrunner % 31.5
Remnant: From the Ashes % 30.9
Celeste % 30.4
GTFO % 30.3