10 GB RAM’li Akıllı Telefon Geliyor

Çin‘li akıllı telefon üreticisi Vivo‘nun yeni modeli Xplay 7 sahip olduğu 10 GB RAM ile oldukça dikkat çekiyor. Cihazın tüm detayları haberimizde.

Akıllı telefonlar ile birlikte en üst seviye donanımları sunmak özellikle Çin’li firmalar için büyük bir yarış haline geldi. Geçtiğimiz günlerde ekrana entegre parmak izi sensörlü X20 Plus UD modelini tanıtan Vivo bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor.

Firmanın yeni amiral gemisi Vivo Xplay 7 için hazırlanan sunum Weibo’da ortaya çıktı. Vivo X20 Plus UD modeli ile benzer şekilde ekrana entegre parmak izi okuyucuya sahip olan cihazın en dikkat çeken noktası ise yüksek RAM kapasitesi.

Vivo Xplay 7 Teknik Özellikleri

Ortaya çıkan görsellerde yer alan detaylara göre amiral gemisi modelinde 10 GB RAM yer alacak. Qualcomm Snapdragon 845 işlemcinin güç vereceği akıllı telefon 256 GB ve 512 GB olmak üzere 2 farklı depolama alternatifine sahip.

Cihazın üst seviye teknik özellikleri bunlarla da sınırlı değil. Yüzde 92.9 ekran / kasa oranına sahip olan akıllı telefon 4K bir ekrana sahip.

Akıllı telefonun tanıtım tarihi hakkında şimdilik net bir bilgi yok. Ancak sunumların hazırlanmış olması sebebiyle cihazın büyük ihtimalle birkaç ay içinde tanıtılacağını söyleyebiliriz.