Vivo V9 Tanıtıldı

iPhone X klonu çentikli Vivo V9 tanıtıldı. Akıllı telefonun tüm detayları haberimizde.

Son dönemde çıkardığı akıllı telefonları ile dikkat çekmeyi başaran Vivo yeni akıllı modeli V9‘a resmiyet kazandırdı. Tasarım olarak iPhone X kopyası diyebileceğimiz akıllı telefon dikkat çekici özelliklere sahip.

Vivo V9 Teknik Özellikleri

Gücünü Qualcomm şirketinin ürettiği Snapdragon 626 işlemciden alan cihazda 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı mevcut. Hafızayı microSD kart ile 256 GB’a kadar artırmak mümkün. Akıllı telefonda 3.260 mAh kapasiteli bir batarya bulunuyor.

19:9 formatında 6.3 inç Full HD+ 2.280 x 1.080 IPS LCD ekrana sahip olan akıllı telefonun ekranında iPhone X’te olduğu gibi bir çentik yer alıyor. Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile kutudan çıkan akıllı telefonun kullanıcı arayüzünde Funtouch OS 4.0 bulunuyor.

Cihazın arka tarafında 2 kamera yer alıyor. Arkadaki kameralarından birisi f/2.0 diyafram açıklığında 16 MP çözünürlüğünde ve diğeri ise f/2.0 diyafram açıklığında ve 5 megapiksellik çözünürlüğe sahip. Cihaz 4K’da saniyede 30 kareye kadar da video kaydı yapabiliyor. Akıllı telefonun ön kısmında 24 megapiksellik f/2.0 diyafram açıklığında kamera mevcut. Ön kamera yapay zeka teknolojisi ile portre modu‘nda çekimler yapabiliyor.

Bluetooth 4.2, 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n ve Micro USB portu bağlantı özelliklerinin yer aldığı cihaz altın ve siyah olarak 2 farklı renk seçeneğine sahip. Henüz satışa sunulmayan akıllı telefonun fiyatı da açıklanmadı. Ancak 300 euro civarı olacağı tahmin ediliyor.