Moto G6, G6 Play ve G6 Plus Tanıtıldı

Motorola 3 yeni akıllı telefonu Moto G6, G6 Play ve G6 Plus modellerini tanıttı. Cihazların tüm detayları ve satış fiyatları haberimizde.

Motorola orta segment akıllı telefonlardan oluşan Moto G6 ailesini tanıttı. Ortaya çıkan sızıntılarla uzun zamandır akıllı telefon sekötürünün gündeminden düşmeyen cihazlar Moto G6, Moto G6 Play ve Moto G6 Plus olarak 3 farklı modelden oluşuyor.

Her 3 modelin birbirlerinden üstün tarafları olsa da genel olarak benzer teknik özelliklere sahipler.

Motorola Moto G6 Teknik Özellikleri

Akıllı telefon diğer 2 model ile benzer şekilde suya karşı dayanıklılık sağlayan P2i sertifikası‘na sahip. 5.7 inç büyüklüğünde ve 18:9 formatında olan IPS ekran Full HD+ çözünürlük sunarken ekranın alt tarafında parmak izi okuyucu yer alıyor.

Qualcomm firmasının Snapdragon 450 işlemcisi cihaza güç sağlıyor. 14 nm teknolojisi ile üretilen 8 çekirdekli Snapdragon 450, 1.8 GHz hızında çalışan Cortex-A53 çekirdeklerine ve Adreno 506 grafik birimine sahip.

Akıllı telefon 3 GB / 4 GB RAM alternatiflerinin yanı sıra 32 GB / 64 GB olarak 2 farklı depolama alanı alternatifi ile satışa çıkacak. Cihazın arka tarafında 13 megapiksel ( f/1.8 ) + 5 megapiksel olarak çift kamera bulunuyor.

Arka kamera ile Full HD çözünürlükte 60 fps video çekim imkanı sunulurken akıllı telefonun ön tarafında yer alan kamera ise 8 megapiksel çözünürlüğünde. Cihazın batarya kapasitesi ise 3.000 mAh.

Android Oreo ve Google Fotoğraflar’a yüksek kalitede sınırsız fotoğraf yükleme hediyesi ile gelen cihazın her iki tarafı Corning Gorilla Glass 3 ile korunuyor.

Motorola Moto G6 Fiyatı

Akıllı telefonun satış fiyatı 250 Euro.

Motorola Moto G6 Play Teknik Özellikleri

5.7 inç büyüklüğünde 720p+ çözünürlük sunan IPS bir ekranın yer aldığı cihaz Snapdragon 430 işlemcisinden gücünü alıyor. 28 nm teknolojisi süreci ile üretilen bu işlemci 1.4 GHz hızında 8 adet Cortex-A53 çekirdeğinden oluşuyor.

En büyük pil kapasitesi sunan model olan Moto G6 Play 4.000 mAh kapasiteli bir bataryadan besleniyor. Bu sayede tek şarj ile 36 saate kadar kullanım süresi sunduğu iddia edilen akıllı telefon TurboPower ile hızlı şarj imkanı sunuyor.

3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanının yer aldığı cihazda microSD kart yuvası bulunuyor. Akıllı telefonda 13 megapiksel arka ve 8 megapiksel çözünürlüğünde ön kamera bulunuyor.

Motorola Moto G6 Play Fiyatı

Cihazın satış fiyatı 199 Euro.

Motorola Moto G6 Plus Teknik Özellikleri

Serinin en büyük modeli olan Moto G6 Plus 5.9 inç büyüklüğünde ve 18:9 formatında bir ekrana sahip. 1.080p+ çözünürlük sunan bu IPS ekranın yer aldığı akıllı telefona Qualcomm firmasının Snapdragon 630 işlemcisi güç veriyor.

4 GB / 6 GB RAM alternatifleri sunan cihaz kamera tarafında da serinin en güçlü modeli. Akıllı telefonun arka tarafında bulunan 12 megapiksel + 5 megapiksel çözünürlüğündeki çift kamera 4K video çekim imkanı sunuyor.

8 megapiksel çözünürlüğünde ön kameranın bulunduğu akıllı telefon 3.200 mAh kapasiteli bataryadan besleniyor.

Motorola Moto G6 Plus Fiyatı

Akıllı telefonun satış fiyatı 299 Euro.